fbpx

Molo Longo

Vaše iskustvo naša je misao vodilja

U grupaciji Molo Longo posvećeni smo održavanju najviših standarda kvalitete turističke ponude diljem Jadrana. Zadovoljstvo naših partnera i dobavljača predstavlja nam jednak prioritet kao i zadovoljstvo krajnjih korisnika naših usluga.

Naša priča

Potaknut potencijalom i ubrzanim razvojem Rijeke kao snažnog turističkog odredišta na Sjevernom Jadranu, tim okupljen oko ideje pružanja usluga turističke agencije 2016. godine počinje nuditi klasičnu uslugu posredovanja u turističkom najmu za apartmane i sobe na području Rijeke.

Iznimno visoka potražnja potaknula je brzo širenje i kontinuirano unapređivanje ponude agencije. Predanost i naporan rad tima mladih, ambicioznih ljudi rezultirali su stvaranjem potpuno novog, inovativnog koncepta poslovanja na ovom području. Tako je 2018. godine otvoren prvi integralni hotel u Rijeci, Molo Longo.

Novim ulaganjima i rastom, tvrtka je proširila broj zaposlenika i stvorila tim profesionalaca koji svoje znanje i trud svakodnevno ulažu u stvaranje kvalitetne i prepoznatljive usluge. U vrlo kratkom vremenskom roku, ovaj inovativan način poslovanja prestao je biti nepoznanica – iznajmljivači i gosti počinju uočavati kvalitetu i prednosti grupacije Molo Longo, a prepoznatljivost branda sve se više širi. Danas Molo Longo posjeduje bazu s više od 200 vrhunskih smještajnih jedinica modernog uređenja, dok je tijekom 2019. godine kroz naš sustav prošlo 18.000 gostiju.

Sve na jednom mjestu

Vile

Najbolje od najboljeg donose vam Molo Longo vile.

Apartmani

Rezervacija, prijava i odjava te informiranje - sve je na jednom mjestu.

Održavanje čistoće

Prepustite čišćenje stručnjacima.

Putovanja

Nova dimenzija organizacije putovanja.

Najam prijevoznih sredstava

Unajmite automobil ili električni romobil i odmarajte bezbrižno.

Dizajn interijera

Iznova definiramo lijepo.

Molo Longo tim

5DM38388 (1)

Dario Čingel

Voditelj poslovnice

ml-darko

Darko Grgurević

Zamjenik direktora

ml-josip

Josip Prskalo

Direktor

ml-tatjana

Tatjana Petković

Računovodstvo

ml-nathalie

Nathalie Kačandoli

Specijalist u prodaji

ml-sanja

Sanja Maržić

Recepcionerka

ml-anamaria

Anamaria Padovan

Recepcionerka

Iznajmljivači nekretnina

Što grupacija Molo Longo može učiniti za vas?

Molo Longo smještaj

JEDNOSTAVNA REZERVACIJA

Naša misija je svakom gostu omogućiti pouzdan, brz i jednostavan proces rezervacije. Sve što gost treba učiniti je odabrati smještaj i datume boravka te potvrditi rezervaciju. Toliko je jednostavno.

BRZA PRIJAVA

U opuštenoj atmosferi naših ureda gostima pružamo uslugu plaćanja smještaja, prijavu boravišta, preuzimanje ključeva te detaljno informiranje o najbitnijim aspektima odabrane lokacije.

MAKSIMALNA UDOBNOST

Svaku smještajnu jedinicu koja se nalazi u Molo Longo ponudi detaljno provjeravamo kako bismo se uvjerili da je u skladu sa strogim kriterijima naše turističke ponude. Molo Longo. Provjerena kvaliteta.

SIGURNA ON-LINE KUPNJA

Bezbrižno u svega nekoliko koraka gosti potvrđuju svoju rezervaciju i plaćaju on-line putem najsuvremenijeg sustava. Svaka transakcija je sigurna, a podaci zaštićeni od zlouporabe.

Želite surađivati s nama?
Javite nam se.

Ili nas posjetite u našim uredima u Rijeci, Opatiji ili Crikvenici.