fbpx

Molo Longo

Koliko je važan dizajn interijera u turizmu i koji su trendovi u 2021.

Koliko je važan dizajn interijera u turizmu i koji su trendovi u 2021.

Blog_dizajn interijera u turizmu

Čovjek prirodno teži onome što je oku ugodno. Iako je teško definirati što se shvaća lijepim jer svi znamo onu staru da je ljepota u oku promatrača, ipak, u današnje vrijeme možemo reći da je većini lijepo ono što je popularno. Idemo stoga vidjeti koji to trendovi prevladavaju u dizajnu interijera turističkih objekata.

Gosti se moraju osjećati kao da su doma

Mnogo sitnih detalja, nježna dekica prebačena preko kutne garniture, simpatičan stalak pun novina – male stvari zbog kojih će se gost osjećati kao da je u svojem domu. Prostor mora izgledati kao da u njemu netko živi, a detalji poput unikatne vaze, pomno odabrane slike ili lijepog tepiha tu će svakako pomoći. Dnevni boravak ispunjen toplim, oku ugodnim bojama apsolutno mora pozivati na odmor i opuštanje.

Gost je u fokusu i to mora znati

Pokažite svojim gostima da vam je stalo da u vašem objektu provedu ugodno vrijeme te da stvore lijepe uspomene. Primjerice, možete napraviti „tehnološki“ kutak u kojemu će se nalaziti punjači za mobitele, informacije o sustavu bežičnog interneta te upute o upravljanju sustavom klimatizacije. Isto tako, naglasite sve ono u što ste posebno uložili vrijeme i novac – dajte gostu do znanja koliko brinete da mu bude udobno. Primjerice, kraj kreveta ostavite letak s informacijama o madracu i jastucima te upute o ispravnim položajima ležanja kako bi se gosti kvalitetno naspavali.

Dizajn interijera i umjetnost

Promovirajte lokalnog slikara ili kipara u svojem objektu. Gosti će zasigurno znati cijeniti ovakav trud, a s druge strane, pomoći ćete umjetniku da se za njega pročuje.

Rad od kuće

Nećemo sada o pandemiji, znamo da vam već izlazi na uši, ali činjenica je da se svijet uvelike promijenio zbog pandemije. Kao i sve industrije, i ona turistička se naprosto morala prilagoditi tim promjenama. Velik broj ljudi još radi od kuće, odnosno, iz apartmana ili hotelske sobe. Osigurajte svojim gostima sve što je potrebno da im rad iz vašeg objekta bude što lakši i ugodniji.

 

Dizajn interijera posebno dolazi do izražaja u vrijeme prije turističke sezone kada iznajmljivači obavljaju posljednje pripreme za sezonu. Ako vam je potrebna pomoć vezana uz renovaciju ili dizajn interijera, Molo Longo tim je tu za vas.

Podijelite s prijateljima
Share on facebook
Share on linkedin

Želite surađivati s nama?
Javite nam se.

Ili nas posjetite u našim uredima u Rijeci, Opatiji, Crikvenici ili na Krku.